Lia Bugnar, acuzații la adresa producătorilor de la Asia Express: ”Ești ca un cobai pe o rotiță”

Lia Bugnar, cunoscuta scenaristă și regizoare a criticat recent show-ul ”Asia Express”, la care a participat în 2020 alături de Maria Buză.

Invitată la podcastul ”E vremea mea”, Lia Bugnar a criticat producătorii de la Asia Express. La trei ani de la participarea în emisiune, scenarista a vorbit deschis despre ce se întâmplă în culisele emisiunii.

”De la a treia ediție eu nu m-am mai uitat. N-am mai putut. Ei te bagă așa într-un șablon. Ba că ești mai în vârstă, au nevoie de antipatici și de simpatici. Eu nu am știut că e așa că nu mă duceam. Eu nu distribui niciodată un actor într-un spectacol de-al meu într-un rol pe care nu și-l dorește. Nu vrea el, îl iau pe altul. Problema cu astfel de emisiuni și, în special cu asta, e că te îmbrâncea într-un rol pe care tu nu-l voiai, în care realmente nu erai tu. Aveau posibilitatea să facă asta pentru că ne filmau 16 ore pe zi.

În alea 16 ore tu-mi găsești vreo 600 de mutre nefericite, mai ales când stai atâta în soare și le pui unde vrei tu. Te fac de n-ai aer! Noi am tot stat să ne gândim, am tras de timp, am semnat contractul intr-o lună, am stat foarte mult ca să încercăm să ne luam niște măsuri. Nu poți să-ți iei nici o măsură! Te-ai dus acolo, ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei, indiferent ce faci tu acolo bine sau rău. Filmul se face la final, acasă”, a dezvăluit scenarista, în podcastul “E vremea mea”.

Lia Bugnar a făcut echipă cu actrița Maria Buză în cel de-al treilea sezon de la „Asia Express” (2020), show câștigat de Sorin Bontea şi Răzvan Fodor.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments