Leroy Merlin a lansat colecția de produse și articole pentru Crăciun

Leroy Merlin a lansat colecția de produse și articole pentru Crăciun. Colecția dedicată sărbătorilor de iarnă cuprinde un total de peste 2,000 de produse, dintre care 1,061 sunt produse noi.

Prețurile acestora încep de la 12,99 lei pentru un set de 8 globuri sau 19,90 lei pentru un brad artificial Colorado, cu înălțimea de 60 cm și 61 de vârfuri.

În ceea ce privește brazii artificiali, oferta Leroy Merlin cuprinde o multitudine de tipuri și stiluri: de la brad artificial alb, potrivit pentru un aspect modern sau clasic, la modele 3D, cu ramuri care se aseamănă cu cele ale unui brad natural, cu lumini LED sau nins.

Leroy Merlin a conceput patru stiluri decorative tematice, adaptate pentru cele mai rafinate preferințe în materie de decorațiuni: Crăciun în familie, Crăciun Romantic, Magia de Cristal și Mystery Moon.

„Crăciun în Familie” include produse specifice precum ursuleți, cai sau baloane cu aer, alături de figurine și globuri tradiționale, toate în culorile caracteristice sărbătorilor de iarnă, roșu, auriu și verde.

Gama de produse din colecția „Crăciun Romantic” se distinge prin culori delicate, precum nuanțe de roz pastel și alb perlat. Această temă aduce în prim-plan produse variate, cum ar fi globuri și figurine în culori pastelate, alături de elemente precum flori, fluturi, îngerași, inimi sau pene.

„Magia de Cristal” se diferențiază prin articole diversificate, specifice iernii, precum țurțuri, flori de gheață, reni, fulgi și oameni de zăpadă, în culori bleu, argintiu și alb. Și nu în ultimul rând, colecția „Mystery Moon” include decorațiuni originale cum ar fi măști, pene, franjuri, sticluțe, globuri și figurine, în culori aprinse și sclipitoare sau în nuanțe de violet, albastru închis, negru, auriu și roșu.

Retailerul vine în întâmpinarea clienților săi și cu un portofoliu variat de produse de iluminat, de la luminițe pentru brad, proiectoare și furtun luminos, până la instalații de balcon și exterior, ideale pentru înfrumusețarea grădinii și a casei.

Sursa foto: Imagine de Jill Wellington de la Pixabay

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments