Buletin de București: un film pentru care găseai cu greu un bilet la Cinema

,Buletin de București’ este un film românesc de comedie din 1983 în regia lui Virgil Calotescu. În rolurile principale îi avem pe: Catrinel Dumitrescu, Mircea Diaconu, Draga Olteanu-Matei și Octavian Cotescu.

Cu siguranță pelicula este o dulce amintire în mintea și sufletul românilor care erau măcar la vârsta adolescenței la acea vreme. Povestea o arată pe tânăra Silvia Popescu care este foarte tristă după ce este repartizată ca inginer agronom tocmai la Dorohoi, după absolvirea Institutului Agronomic din București.

Aceasta nu își dorește să plece din Capitală, motiv pentru care pune cap la cap o înțelegere cu taximetristul Radu Petrescu pentru a încheia o căsătorie care să o țină în oraș.

Silvia îi oferă 10.000 de lei pentru mariajul de formă, iar lucrurile încep ușor să se complice după ce familia se implică și crede cu adevărat în legământul lor din fața ofițerului stării civile.

Din păcate, Silvia află în cele din urmă că nu i se poate elibera cartea de identitate de București tocmai pentru că are repartiție în provincie, iar mai apoi ia decizia să divorțeze de Radu, dar pentru asta are nevoie de un argument puternic în fața notarului.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments