Ce se întâmplă în platoul ,Bravo, ai stil’: Beatrice dă toate cărțile pe față

Beatrice dă cărțile pe față și vorbește deschis despre conflictele și taberele de la ,Bravo, ai stil’. Tânăra a părăsit competiția în gala trecută, iar acum dorește ca toți fanii show-ului să afle adevărul.

Blondina nu crede că adversara sa Andreea i-ar fi îndemnat pe internauți să îi lase comentarii urâte în mediul online, dar este convinsă totuși că există avantaje pentru ea din acest punct de vedere, mai cu seamă pentru că are un număr mare de urmăritori.

Până acum, se credea un complot împotriva acesteia, iar toți cei din fața micilor ecrane au început să vadă o alianță între concurente împotriva Andreei.

,,Nu cred că Andreea își influențează urmăritorii să îmi adreseze comentarii negative, însă ce cred cu desăvârșire este că tot acest lucru îi aduce o mare satisfacție.

Nu știu dacă și-a creat o strategie în sensul acesta, dar atât eu cât și colegele mele am reușit să observăm comportamentul ei atunci când camerele sunt pornit și un altfel de comportament când acestea sunt oprite”, a povestit Beatrice, pentru wowbiz.ro.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments