Ce vedem în noiembrie pe Netflix

Ce seriale poți să urmărești zilele acestea pe Netflix?

Ce seriale poți să urmărești zilele acestea pe Netflix?

Cele mai importante noutăţi ale lunii noiembrie pe Netflix sunt:

  • „The Killer”, cel mai nou film de la David Fincher, un thriller de acţiune neo-noir, după un scenariu de Andrew Kevin Walker;
  • „All The Light We Cannot See”, o serie limitată, bazată pe romanul omonim distins cu premiul Pulitzer, cu Mark Ruffalo, Hugh Laurie şi Louis Hofmann în distribuţie;
  • „The Crown”: Sezonul 6 Partea 1, relaţia care înfloreşte între Prinţesa Diana şi Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu maşina care a adus consecinţe devastatoare
  • „Squid Game: The Challenge”, un show în care fenomenul global prinde viaţă cu jocuri inspirate din serial;
  • „Rustin”, un film inspirat de arhitectul din spatele marşului istoric organizat la Washington în 1963, Bayard Rustin;
  • „Leo”, o comedie în care Adam Sandler dă voce unei şopârle care plănuieşte să evadeze din terariu.

În plus, pe platformă se vor regăsi şi cele cinci sezoane din „Six Feet Under”, dar şi filmele „Catch Me If You Can”, „Coach Carter” şi „Fences”. 

Titlurile lunii noiembrie pe Netflix

  • „All The Light We Cannot See”, din 2 noiembrie

Bazat pe romanul omonim distins cu premiul Pulitzer, All The Light We Cannot See este o serie limitată inovatoare, care spune povestea lui Marie-Laure, o tânără nevăzătoare din Franţa, şi a tatălui ei, Daniel LeBlanc.

În încercarea de a salva un diamant legendar din ghearele naziştilor, cei doi fug din Parisul aflat sub ocupaţie germană. Urmăriţi cu îndârjire de un ofiţer Gestapo nemilos, care încearcă să pună mâna pe piatra preţioasă pentru sine, Marie-Laure şi Daniel îşi găsesc curând refugiul în St. Malo, în casa unui unchi singuratic, care face transmisiuni radio clandestine ca parte a rezistenţei.

În acest oraş cândva idilic de pe malul mării, Marie-Laure îşi întâlneşte sufletul-pereche în cea mai neaşteptată persoană: Werner, un adolescent genial recrutat de regimul lui Hitler pentru a depista transmisiunile radio ilegale. Cei doi împărtăşesc nu numai această legătură secretă, ci şi sentimentele de încredere în natura umană şi speranţele de viitor.

Împletind abil vieţile lui Marie-Laure şi Werner pe parcursul unui deceniu, „All The Light We Cannot See” spune povestea puterii extraordinare a legăturilor dintre oameni, o rază de lumină care ne poate duce la liman chiar şi în cele mai întunecate timpuri.

Seria limitată cu patru părţi regizată de Shawn Levy după un scenariu de Steven Knight le prezintă pe Nell Sutton şi Aria Mia Loberti în rolurile lui Marie-Laure în copilărie şi, respectiv, în adolescenţă. Mark Ruffalo interpretează rolul lui Daniel LeBlanc, Hugh Laurie este unchiul Etienne, Louis Hofmann este Werner, Lars Eidinger, Von Rumpel, iar Marion Bailey dă viaţă personajului Madame Manec.

  • „The Killer”, din 10 noiembrie, din 16 noiembrie

După un semi-eşec, un asasin se luptă cu el însuşi şi cu cei care l-au angajat pe parcursul unei urmăriri internaţionale, despre care pretinde că nu are nimic personal.

Regizat de David Fincher, filmul îi are în distribuţie pe Michael Fassbender, Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte şi Tilda Swinton. 

  • „The Crown”: sezonul 6, Partea 1

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relaţia care înfloreşte între prinţesa Diana şi Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu maşina, care a adus cu sine consecinţe devastatoare. Ultimul capitol este spus în şase episoade (Partea 2).

Prinţul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morţii mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles şi Camilla şi începuturile unui nou basm regal odată cu William şi Kate.

În partea a doua, Ed McVey şi Luther Ford vor interpreta rolurile prinţului William şi ale prinţului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toţi cei trei actori.

Creat şi scris de Peter Morgan, serialul îi are în distribuţie pe:  Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Dominic West, Elizabeth Debicki, Claudia Harrison, Olivia Williams, Bertie Carvel, Salim Daw, Khalid Abdalla, Rufus Kampa şi Fflyn Edwards. 

A doua parte va fi difuzată din 14 decembrie. 

Serialele lunii noiembrie pe Netflix

The Tailor„, sezonul 3, din 3 noiembrie

Sentimentele lui Peyami pentru Esvet se intensifică, forţându-l să facă o alegere dificilă între dragostea lor şi prietenia de o viaţă cu Dimitri.

Selling Sunset„, sezonul 7, din 3 noiembrie

Piaţa s-a contractat şi echipa se chinuie să vândă case, însă rivalităţile şi problemele nerezolvate ar putea strica totul. Vor reuşi oare să o scoată la liman?

At the moment„, din 10 noiembrie 

Un serial-antologie care e plasat în vremea pandemiei şi care urmăreşte zece poveşti de dragoste deosebite, pline de pasiune şi dezamăgiri.

Criminal Code„, din 14 noiembrie

Agenţii federali trebuie să dea dovadă de creativitate pentru a descifra un jaf de proporţii.

SUBURRÆTERNA„, din 14 noiembrie

Haosul domneşte în Roma, iar alianţele sunt periclitate de tensiunile create de noile clanuri. Lumea din „Suburra” se transformă.

Sagrada Familia„, sezonul 2, din 17 noiembrie

Bântuită de trecut, Gloria nu se va da în lături de la nimic pentru a croi un viitor pentru familia ei, în timp ce noi intrigi şi mistere frământă cartierul.

The Railway Men„, din 18 noiembrie

Un gaz mortal se scurge dintr-o fabrică din Bhopal şi nişte muncitori feroviari curajoşi îşi riscă viaţa pentru a-i salva pe alţii, înfruntând un dezastru îngrozitor.

Squid Game: The Challenge„, din 22 noiembrie

456 de jucători, 4,56 de milioane de dolari, un singur câştigător. Fenomenul renumit la nivel global prinde viaţă cu jocuri inspirate din serial şi provocări noi.

A Nearly Normal Family„, din 24 noiembrie

Viaţa unei familii aparent perfecte se duce de râpă atunci când o crimă şocantă dovedeşte că sunt dispuşi să facă gesturi disperate pentru a se proteja unul pe celălalt.

Obliterated„, din 30 noiembrie

O echipă de elită a forţelor speciale trebuie să contracareze o ameninţare mortală în Las Vegas. Un serial de acţiune şi comedie de la creatorii serialului „Cobra Kai”.

Virgin River„, sezonul 5, Partea 2, din 30 noiembrie

Mel se acomodează cu un nou ritm al vieţii, Jack îşi dezvoltă afacerea, iar oraşul înfruntă noi ameninţări, căci în Virgin River secretele încep să iasă la iveală.

Replacing Chef Chico„, în curând

Un bucătar-şef intră în comă, iar adjunctul lui devotat trebuie să facă tot ce-i stă în putere pentru a menţine deschis restaurantul lor filipinez de lux.

Documentarele lunii noiembrie pe Netflix

Robbie Williams„, din 8 noiembrie

După 25 de ani de carieră solo extraordinară, Robbie îşi aminteşte de vremurile când era mai tânăr şi reflectează asupra vieţii petrecute în lumina reflectoarelor.

Temple of Film: 100 Years of The Egyptian Theatre„, din 9 noiembrie

Guillermo del Toro, Rian Johnson şi alţi cineaşti celebri fac o retrospectivă legată de istorica sală Egyptian Theatre din L.A., care revine acum la gloria de odinioară.

Stamped From the Beginning„, din 20 noiembrie

Cu animaţie inovatoare şi contribuţii ale experţilor, documentarul bazat pe bestsellerul lui Ibram X. Kendi explorează istoria ideologiei rasiste din America.

Pentru copii şi familie, în noiembrie pe Netflix

LEO„, din 21 noiembrie

Adam Sandler este o şopârlă pe nume Leo în această comedie-musical despre ultimul an de şcoală văzut prin ochii unui animal de companie.

Go Dog Go„, sezonul 4, din 27 noiembrie

Tag şi prietenul ei Lăbuş adoră să-şi ajute prietenii din Dogia, fie că este vorba despre livrarea de cutii cu fursecuri, fie de organizarea concursului Dogcathalon.

The Bad Guys: A Very Bad Holiday„, din 30 noiembrie

Domnul Lup şi echipa sa de animale nelegiuite realizează că vor trebui să readucă spiritul Crăciunului în oraş pentru a-şi duce la îndeplinire jaful anual de sărbători.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments