Cele mai scumpe restaurante din Capitală: nu toți românii își permit să mănânce aici

Micul Paris cuprinde o listă destul de mare cu restaurante de lux pe care cei cu o starea bună financiară le pot vizita frecvent. Românii care au posibilitatea se pot bucura de preparate impresionante și interesante din meniuri create de chefi cunoscuți de la noi. Iată câteva dintre ele care reușesc să aibă succes deja de ani buni!

The Artist: are un ambient modern și dinamic și oferă un meniu de degustare incredibil cu o vibrație aparte.

Prime Steaks & Seafood: Hotelul Radison găzduiește unul din cele mai luxoase restaurante din Capitală. Locația are un meniu aparent simplu, dar care invită oaspeții să încerce o mâncare sofisticată și pretențioasă.

Modigliani: hotelul Intercontinental le pune la dispoziție clienților un restaurant impecabil cu tematică unde se pot gusta cele mai bune preparate italienești.

L’ Atelier: bucureștenii care sunt îndrăgostiți de gastronomia franțuzească nu trebuie să părăsească perimetrul pentru că pot avea parte de o experiență inedită chiar în București la acest local.

Casa Capșa: locația este considerată un simbol al rafinamentului și un restaurant care a reușit să își păstreze și astăzi aerul boem din vremurile trecute.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments