Ceainarie in Bucuresti in cartierul evreiesc

Pasind in cartierul urban Evreiesc este nevoie doar de o privire mai atenta pentru a descoperi un colt de rai camuflat in peisaj. Deschisa in anul 2018 „Chaya Teahouse” surprinde de la primul impact prin gradina amenajata floral si atent unde pasionatii de ceai se pot regasi intre paginile unei carti sau chiar se pot destinde la o sueta cu prietenii.

Gama diversificata de ceaiuri surprinde placut fiecare aroma iar variatiunile de ginuri te imping sa petreci cat mai mult timp in decor.

Interiorul ceainariei face tranzitia de la o casa istorica veche la unul dintre cele mai placute si cozy ambientaluri.Cele 3 saloane amenajate in stil propriu confera un vibe diferit si o experienta unica. Obiectele de arta simbolice care impanzesc locatia atrag privirile pasionatilor si sporesc misticismul incadrat in aura conturata.

Echipa ceainariei este la fel de calduroasa si primitoare, asemenea peisajului, fiind gata tot timpul sa raspunda neclaritatilor si sa ofere o mana de ajutor.

Fundalul sonor ofera vibeuri jazzy, funky , soul, r&b care sa imbine ultima piesa lipsa dintr un puzzle unicat.

Pentru o experienta de neuitat si o calatorie intr un spatiu boem, ceainaria trece cu siguranta vibe-checkul fiecarui vizitator.

Facebook: Chaya Facebook

Instagram: Chaya Tea House

5 1 vote
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments