Chefi la cuțite 2023: Valentin Andrieș, tânărul nevăzător cu o lecție de viață uimitoare care i-a surprins pe chefi

Valentin Andrieș și-a depășit emoțiile și a venit să le demonstreze juraților emisiunii că oricine poate să gătească. Tânărul nevăzător a reușit ca în 60 de minute să facă o salată de vinete de la zero fără vreun ajutor.

Chefii au fost totuși uimiți de optimismul său și de energia fabuloasă pe care le-a arătat-o în platou. Acesta a menționat că este profesor de actorie și să îi place foarte mult să gătească pentru cei dragi, lucru care i-a dat curaj să vină și în fața bucătarilor profesioniști cu propriul produs.

Cu toate că este nevăzător, cel din urmă s-a descurcat de minune să gătească o rețetă simplă pe care cei mai mulți și-o amintesc din copilărie.

„Când viața îți dă lămăi, bea tequilla. Toată viața am încercat să găsesc toate chestiile negre despre viață și să glumesc despre ele. Mi se pare cea mai mare dovadă că ai reușit”, a spus tânărul, cu un optimism de-a dreptul molipsitor.

Ulterior, Valentin a povestit cum a început noua sa viață și cum a fost nevoit ușor să renunțe la speranța că va mai vedea vreodată normal.

„La vârsta de 7 ani mama a observat că sunt mici dificultăți cu mine, mai ales pe întuneric. M-a dus la mai multe instituții, la psiholog, la biserică, la oftalmolog. La al 21-lea oftalmolog a descoperit că am retinopatie pigmentară și s-a liniștit, după care a apucat-o panica fiindcă asta însemna că fiul ei va ajunge orb.

Pe la 21-22 de ani eram în primul an de facultate și am ajuns să nu mai văd de pe hârtie”, a fost confesiunea neașteptată pe care a făcut-o tânărul, plin de energie și optimism, dar și cu un simț al umorului savuros.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments