Locuri de joacă pentru copii în București: program și locație. Care este cel mai frumos?

Părinții își doresc foarte mult ca micuții să se simtă bine în timpul lor liber și să încerce să își facă prieteni noi. Aceștia pot socializa și pot să descopere lucruri noi în cadrul locurilor de joacă speciale amenajate.

Cu siguranță în București se găsesc locuri de joacă deosebite, așa că părinții nu trebuie să își facă griji în această privință. Ai mai jos câteva opțiuni!

The Clouds: aici poți face petreceri exclusiviste. Locul de joacă se află în sectorul 1 din Capitală. Micuții se pot relaxa aici și își pot face noi prieteni într-un cadru extraordinar. Părinții pot sta în zona bistro, iar cei mici pe un tărâm magic cu multe jucării.

Balonul Copiilor: acesta se află tot în sectorul 1, aproape de Parcul Herăstrău. În cazul în care micuțul tău se serbează, află că poți face petreceri uriașe aici și se poate distra în suprafața de 1.300 mp de care dispune locația.

Kiddo Play Academy: locul acesta de joacă are 1.200 de mp unde cei mici pot să plece într-o călătorie fabuloasă plină de culori, jucării și baloane. Copiii pot face cățărare sau se pot juca într-un oraș în miniatură construit din piese moi de burete.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments