Programul magazinelor de Paște: Kaufland, Lidl, Auchan și Penny

Cu siguranță majoritatea românilor vor uita un mic detaliu de la masa specială de Paște și vor vrea să dea o fugă până la magazin pentru cele necesare. Din păcate pentru cei care nu se organizează mai bine, mersul lucrurilor este diferit în timpul sărbătorilor.

Iată că programul Kaufland, Auchan, Lidl și Penny de Paște 2023 a fost anunțat de marile supermarket-uri iubite de români din toată țara.

Clienții trebuie să știe că orarul este adaptat perioadei pascale. Astfel, acestea se vor deschide în intervalul 06.30-09:00 și se vor închide între 21:30-23:00.

Mai mult decât atât, aproape toate magazinele din lanțul Kaufland vor fi închise în duminica Paștelui, cu câteva excepții în unele orașe mai mici.

Auchan

Pe 14 aprilie, în Vinerea Mare, programul anumitor magazine Auchan din România va fi extins până la ora 23.00:

-Auchan Brașov Coresi

-Auchan Suceava

-Auchan Deva

-Auchan Sibiu

-Auchan Cluj Iris

-Auchan Satu Mare

-Auchan Buziașului

-Auchan Turda

-Auchan Miroslava

-MyAuchan Vivido

-Auchan Constanța (Vivo)

-Auchan Berceni

În data de 15 aprilie, magazinele Auchan vor avea program scurt, până la ora 18.00, cu excepția magazinului Auchan Cotroceni care se va închide ușile pentru clienți la orele 20:00.

  • Magazinele Auchan vor fi închise în duminica Paștelui, pe 16 aprilie. Luni, 17 Aprilie, în a doua zi de Paște, magazinele Auchan se vor deschide începând cu ora 10:00, cu excepția magazinului Auchan Sibiu care va deschide la ora 08:00.

Penny

  • Magazinele Penny sunt deschise înainte și după duminica Paștelui cu program scurt Lanțul de magazine Penny și-a anunțat programul magazinelor pentru perioada sărbătorilor Pascale. Astfel, în perioada 10 aprilie-14 aprilie, magazinele Penny vor funcționa în intervalul 7:00–23:00
  • . Pe 15 aprilie, magazinele vor fi deschise în intervalul 6:30 – 18:00. Pe 16 aprilie 2023, de Paște, toate magazinele Penny vor fi închise. Pe 17 aprilie, magazinele Penny vor fi deschise în intervalul 9:00 – 16:00.

Lidl

  • Pe 15 aprilie, sâmbătă, magazinele vor fi deschise în intervalul 07-18.
  • Duminică, 16 aprilie, și luni, 17 aprilie, toate magazinele LIDL vor fi închise.
  • Începând de marți, 18 aprilie, magazinele vor reintra în programul normal.
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments