Noua concurentă este deja pusă de zid de jurații ,,Bravo ai stil”: „ținuta asta este făcută de tine cum sunt eu prietenul Papei de la Roma”

Ediția recentă a emisiunii ,Bravo, ai stil’ a găsit-o pe Aza într-o poziție deloc bună. Cea mai nouă concurentă din show a fost din nou luată la ochi în privința mâinii unui stilist care ar fi intervenit în ținuta sa.

Din păcate, aceste vești nu sunt deloc bune pentru ea pentru că ar putea influența voturile publicului. Cei de acasă au încredere în juriul show-ului de modă și mulți cred deja că aceasta nu joacă deloc corect față de colegele sale.

„Știi ce te trădează în toată ecuația asta? Mănușile de catifea. Tu niciodată în istorie nu ai fi ales catifea, tu ai fi luat satin elastic. Ținuta asta este făcută de tine cum sunt eu prietenul Papei de la Roma.

Eu nu te văd pe tine în fața oglinzii punând eșarfa așa, cerceii așa… Nu te acuz, că nu am nicio probă, e prea devreme, dar succesiunea ținutelor și a styling-urilor mă face să se activeze în mine, dar îți vine foarte bine ceea ce porți”, a spus Maurice Munteanu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments