Asia Fest 2023: MIYAVI cântă pentru prima dată în România

MIYAVI vine în premieră în România în toamna aceasta! Celebrul artist japonez îi va bucura pe fanii din țara noastră cu un concert ce va avea loc pe 23 septembrie 2023 în zona exterioară a Arenei Naționale.

Spectacolul său face parte din turneul european aniversar de 20 de ani al artistului și se va desfășura în cadrul celei de-a X-a ediții Asia Fest.

Publicul trebuie să știe că accesul la eveniment se face din Strada Maior Coravu. Amintim că MIYAVI este un actor, producător și filantrop japonez ce și-a început activitatea încă din 1999 ca și chitarist în trupa de visual kei rock Dué le quartz.

Cu toate astea, în 2002 a decis să facă un pas în spate și să își pună pe picioare o carieră solo, ulterior devenind în 2007 membru al supergrupului rock S.K.I.N.

Fanii lui știu deja că în 2009 și-a fondat compania proprie numită J-Glam, iar în 2022 a devenit membru al formației The Rockstars.

Biletele pentru evenimentul de la Arena Națională sunt 500 de lei la Categoria VIP și 180 de lei la Categoria Acces General.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments