Chefi la cuțite: Dumitru Paul Tudosescu este ,cuțitul de aur’ din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Dumitru Paul Tudosescu a reușit să devină ,cuțitul de aur’ din echipa lui Cătălin Scărlătescu în ediția cu numărul 16 din sezonul 11 al emisiunii culinare.

Concurentul a dezvăluit ce poveste incredibilă de viață are, prin ce experiențe dificile a trecut, dar și ce carieră impresionantă are ca bucătar, lucru care i-a fascinat pe jurații show-ului de la Antena 1.

Acesta are 39 de ani și se poate lăuda cu o experiență vastă profesională, mai cu seamă că a avut șansa să gătească alături de chefi de renume și să învețe multe din secretele bucătăriei.

„Sunt Paul, vin din Anglia și lucrez ca bucătar. Lucrez de la 14 ani. Am început la hotel Sofitel, chef bucătar era chef Dumitru Bucșă. L-am prins o lună pe Jean-Luc (…). Am mers în Anglia. Am avut o problemă, o dependență, am avut niște probleme în trecut. Dar mă duceam la muncă, lucram. A trebuit să scap din cercul în care eram, așa că m-am apucat de bucătărie (…).

Mi-a trebuit să fac ceva, ca să fac ceva. Am avut familia lângă și fosta mea soție. Și a trebuit să fac ceva. M-am gândit ce-mi place să fac și am decis să fac un curs de bucătărie în Franța, undeva, să plec din România, să scap de anturaj. Aveam 2 opțiuni: ori eram după gratii, ori la 2 metri sub pământ. În 2005 am plecat în Anglia. M-am dus la ambasadă, nu știam deloc engleză. Am fost chef de pârtie la un local. Având cerc de bucătari a fost ok, am învățat ce înseamnă viața fără dependențe.

Nu aș mai face-o niciodată. A fost o lecție de viață. După 9-10 ani de Anglia s-a născut băiatul meu, am primit o ofertă în România. Aici am cunoscut-o pe actuala soție. Băiatul stă la fosta soție. Ele două lucrează împreună. Momentan lucrez în Anglia. Acum 6 luni am decis să încerc pe cont propriu, am 2 food van-uri”, a dezvăluit Dumitru Paul Tudosescu, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments