Chris Rock a vorbit despre palma primită de la Will Smith la Premiile Oscar 2022: ,,da, m-a durut”

Chris Rock și Will Smith au fost în prim-plan la Premiile Oscar 2022, atunci când cel din urmă i-a dat o palmă în direct de față cu nenumărate staruri internaționale.

Comediantul a discutat abia acum despre gestul care a ajuns rapid viral și care l-a făcut să primească aprecieri pe bandă rulantă de la fani pentru felul în care a reușit să gestioneze situația. Gala premiilor Oscar a fost cu siguranță mult mai palpitantă pentru diverși cârcotași, iar la aproape un an de la întregul scandal Chris a reușit să vorbească despre cele petrecute.

„Toată lumea ştie, da, s-a întâmplat, am fost pălmuit în urmă cu un an – am fost lovit de nenorocitul ăsta”, a spus Rock. „Şi oamenii spun: ‘Te-a durut?’ Încă doare. Aud Summertime cum îmi sună în urechi”, potrivit The Guardian. Artistul a părut obosit și frustrat când a discutat despre lovitura primită, dar cu toate astea a răspuns acum tuturor întrebărilor rămase în urmă.

„Încă procesez ceea ce s-a întâmplat. Deci, la un moment dat, voi vorbi despre rahatul acela. Şi va fi serios şi amuzant. Nu sunt o victimă. Nu mă vei vedea niciodată la Oprah sau la Gayle plângând. N-o să se întâmple niciodată… Am primit lovitura aia ca (boxerul Manny) Pacquiao. Am luat-o ca Pacquiao. A durut? Da nenorocitule, m-a durut”

De asemenea, el a respins oamenii care l-au descris în timpul acesta pe Smith ca fiind un luptător, pentru că dreptatea nu se face niciodată prin violență.

„Will Smith practică indignarea selectivă. Toată lumea ştie ce naiba s-a întâmplat. Şi toată lumea ştie că nu am nimic de-a face cu rahatul ăsta. Nu am avut nicio „încurcătură”, a spus el, referindu-se la relaţia pe care Pinkett Smith a avut-o cu rapperul August Alsina în timp ce era căsătorită cu Smith.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments