Cea mai tânără mamă din lume: a dat naștere unui copil la 5 ani și 7 luni

Cea mai tânără mamă din lume.

Lina Medina dețină încă recordul mondial pentru cea mai tânără mamă din istorie. Aceasta are acum 87 de ani și se bucură de prezența copilului pe care l-a adus pe lume în momentul în care avea doar 5 ani, 7 luni și 17 zile.

Lina s-a născut într-un sac sărat din Munții Anzi pe data de 27 septembrie. Mama sa era menajeră, iar tatăl un simplu fierar. Povestea ei a început când dintr-o dată a început să îi crească abdomenul, moment în care părinții ei au crezut că este acțiunea unor forțe malefice și a fost supusă unor ritualuri bizare pentru a scoate răul din ea.

Medicii de la acea vreme au susținut inițial că este vorba despre o tumoare, dar după o examinare mai atentă s-a ajuns la concluzia că era însărcinată în 7 luni. La scurt timp, Lina a născut prin cezariană un băiat de 2.7 kilograme pe care l-a numit Gerardo, ca și doctorul care a asistat-o.

Din păcate, fiul său a murit la vârsta de 40 de ani din cauza unei boli la măduva spinării. Mai mult decât atât, băiatul a crezut mult timp că este fratele Linei, iar abia la 10 ani a descoperit adevărul.

Din păcate pentru cei mai curioși, femeia nu a descoperit niciodată cine este tatăl copilului, dar autoritățile și-au îndreptat atenția la acea vreme asupra tatălui ei, care a fost arestat pentru acuzația de incest.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments