Cea mai tânără mamă din lume: a dat naștere unui copil la 5 ani și 7 luni

Lina Medina dețină încă recordul mondial pentru cea mai tânără mamă din istorie. Aceasta are acum 87 de ani și se bucură de prezența copilului pe care l-a adus pe lume în momentul în care avea doar 5 ani, 7 luni și 17 zile.

Lina s-a născut într-un sac sărat din Munții Anzi pe data de 27 septembrie. Mama sa era menajeră, iar tatăl un simplu fierar. Povestea ei a început când dintr-o dată a început să îi crească abdomenul, moment în care părinții ei au crezut că este acțiunea unor forțe malefice și a fost supusă unor ritualuri bizare pentru a scoate răul din ea.

Medicii de la acea vreme au susținut inițial că este vorba despre o tumoare, dar după o examinare mai atentă s-a ajuns la concluzia că era însărcinată în 7 luni. La scurt timp, Lina a născut prin cezariană un băiat de 2.7 kilograme pe care l-a numit Gerardo, ca și doctorul care a asistat-o.

Din păcate, fiul său a murit la vârsta de 40 de ani din cauza unei boli la măduva spinării. Mai mult decât atât, băiatul a crezut mult timp că este fratele Linei, iar abia la 10 ani a descoperit adevărul.

Din păcate pentru cei mai curioși, femeia nu a descoperit niciodată cine este tatăl copilului, dar autoritățile și-au îndreptat atenția la acea vreme asupra tatălui ei, care a fost arestat pentru acuzația de incest.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments