Actrițe tinere care se iubesc cu regizori: sunt printre cele mai discrete cupluri

S-a întâmplat de-a lungul timpului de multe ori ca actorii care s-au iubit în fața camerei să își ducă povestea mai departe și în viața reală. De asemenea, a existat și posibilitatea ca actrițele să fie atrase de regizorii unui proiect din care au luat parte. Iată care sunt cele mai discrete cupluri de la noi!

Alexia Țalavutis și Alex Fotea: actrița celebră după rolul interpretat în serialul ,,Lala Band” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu regizorul care recent s-a întors din Thailanda după filmările pentru ,,Insula Iubirii”. Între cei doi există o diferență de 7 ani, dar acest lucru nu a fost niciodată un impediment pentru amorezii care au ajuns de curând la altar.

Dana Rogoz și Radu Dragomir: între aceștia există o diferență considerabilă de 19 ani, dar asta nu i-a împiedicat niciodată să viseze la familia superbă pe care o au astăzi. Aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului ,,La Bloc”, iar ușor povestea lor a prin contur.

Ada Condeescu și Cătălin Mitulescu: artiștii s-au cunoscut inițial pe platourile de filmare, ulterior au început să se gândească la o relație, iar în 2016 s-au căsătorit. Ada Condeescu este celebră în special pentru rolul ,,Ana” din pelicula “Eu când vreau să fluier, fluier” sau “Veli” din “Loverboy”.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments