America Express, 18 ianuarie 2023: primul conflict de pe ,,Drumul Aurului” între Andreea Bălan și Jean Gavril

Primul conflict din America Express a ajuns în prim-plan în ediția din 18 ianuarie. Cei care au ajuns la replici acide au fost chiar Andreea Bălan și Jean Gabril. Se pare că între artiști era deschis un conflict mai vechi din perioada în care cei doi erau rivali la emisiunea ,,Dancing on ice”.

Momentele tensionate au început după ce Irina Fodor a rugat echipele care mergeau în cursa pentru ultima șansă să nominalizeze alte două concurente care să completeze ,,topul rușinii”.

Frații Gavril alături de Pufeh și Bruja au fost martorii unui mic scandal imediat după ce cântărețul i-a spus numele Andreei Bălan. Solistul a mărturisit că a fost declarat dușmanul jumătății trupei Andre și nu înțelege de ce blondina se comportă astfel cu el.

„Nu e ușor nici pentru mine, însă eu am judecat altfel. Pentru că am fost declarat cumva dușman și cel mai puternic competitor al persoanei respective, eu nu am nimic cu ea și vreau să aflu cu ce am supărat-o sau deranjat-o de m-a declarat dușman.

,,Îi dau ocazia să participe cu noi la cursa pentru ultima șansă. (…) Vrea să ia numai locul 1. Mi-am dat seama că e rea şi competitivă de la Dancing on Ice pentru că aştepta să se accidenteze cineva ca să între ea în emisiune pentru că era rezervă”, a spus Jean Gavril.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments