Eliminare Survivor România 2023: doi concurenți au părăsit emisiunea din Republica Dominicană

Ediția din 18 ianuarie a fost una cu multe emoții pentru telespectatorii show-ului, dar și pentru concurenți. Faimoșii și Războinicii și-au pierdut câte un coechipier, dar din motive diferite. Mai exact, Sebastian Dobrincu a plecat din proiect din cauze medicale, iar Maria Lungu va ajunge în România în urma votului publicului.

Cea din urmă a avut probleme grave de comunicare cu coechipierii săi care au aplaudat veseli alegerea telespectatorilor de a o trimite acasă. Ziua aceasta a fost cu siguranță una plină de emoții pentru toți cei prezenți, dar mai ales pentru sportivii care au fost nevoiți să își ia adio de la provocările din show.

Maria Lungu a ținut să le ofere câteva sfaturi la plecare colegilor de la albastru.

,,Sper să fie mai atenți că nu tot ce zboară se mănâncă pentru că de multe ori ei sunt creduli și prea buni la suflet și nu vreau să funcționeze asta împotriva lor. Regret că nu am mai rămas, ăsta este singurul regret”, a mărturisit fosta concurentă de la emisiunea ,,Survivor România 2023”.

În timpul acesta, celebrul antreprenor le-a oferit câteva cuvinte emoționante Faimoșilor.

„Mă simt frustrat pentru că până aici experiența Survivor mi-a priit”, a spus Dobrincu în fața colegilor. „Intervenția asta o să doară mai puțin decât toată frustrarea acumulată. Am venit să lupt, n-am nevoie de faimă în plus, n-am nevoie de bani în plus”, a spus Sebastian Dobrincu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments