,,Lia – soția soțului meu”, episodul 7 din 23 februarie: Anca Sigartău, schimbare radicală de look pentru rolul din serialul românesc

Serialul ,,Lia – soția soțului meu” de la Antena 1 și-a găsit deja fani într-un număr mare. Episodul 7 din 23 februarie i-a surprins pe urmăritori cu un nou personaj care a reușit să îi lase fără cuvinte.

Anca Sigartău s-a alăturat echipei, dar de data aceasta cu o schimbare radicală de look la care nimeni nu se aștepta.

Telespectatorii o pot urmări pe actriță acum în fiecare joi de la orele 20:30, la Antena 1, interpretând personajul El Capitan. Artista a mărturisit că rolul său este unul agresiv, dar cuprinde și un balans perfect între bine și rău.

,,Este agresivă cu cei care îi pun viața în pericol băiatului ei, își tine mereu direcția corectă, alegând perfecta balansare între bine și rău, știe să iasă din încurcătura atunci când e încolţită, e deplin conștientă de valoarea ei și nu pleacă capul în faţa nimănui, chiar atunci când pare că nu are cum să câștige și când mafia îi este adversar.

Nu degeaba i se spune El Capitan… dacă mai adăugăm că este pasionată de filosofie şi ezoterism si evident ascultă rock, că are un cățel pe care îl cheamă Sena (în amintirea marelui pilot de Formula 1)”, a mărturisit Anca Sigartău.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments