Realitatea Star devine RTV: sigla nouă a postului monden

Postul monden Realitatea Star a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului modificarea siglei în RTV. Această schimbare are loc la mai bine de un an de la lansarea postului. Iată reacția membrilor CNA!

Realitatea Star a solicitat recent Consiliului Național al Audiovizualului modificarea siglei. Cel care deține trustul menționat și Realitatea Sportivă este PHG Media Invest SRL. Un membru CNA a discutat recent cu reprezentatul postului despre schimbarea cerută, dar și despre sesizările primite în privința reluărilor sau preluărilor într-un număr mult prea mare.

Monica Gubernat, membru CNA: – „De ce aţi simţit nevoia să vă schimbaţi sigla şi ce faceţi cu structura de programe? Am primit destul de multe sesizări spunând că aveţi foarte multe reluări sau preluări.”

Ionela Arcanu, reprezentantul Realitatea Star: „Nu ştiu de când sunt sesizările respective, dar în momentul de faţă avem reluări doar pe partea de weekend, urmând ca foarte curând să rezolvăm şi problema aceasta cu producţie proprie.

Ne-am dorit să schimbăm sigla postului, odată cu venirea mea în această calitate de director editorial. Am considerat că este o siglă care reprezintă mai bine postul pe care eu îl reprezint şi care, cu permisiunea dumneavoastră, nu este nici Antena Stars, nici România TV. Este un post care face parte din trustul Realitatea Plus.” (Sursa: paginademedia.ro)

Cu toate astea, solicitarea a fost aprobată de CNA în unanimitate.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments