INTERVIU Tik Tok vs. realitate: cum arată viața influencerului Gheorghiță Florin din spatele ecranului telefonului?

Florin Gheorghiță este unul din personajele deja cunoscute pe Tik Tok. Acesta a început să fie îndrăgit de o comunitate de aproape 80 k pe această platformă adorată de majoritatea tinerilor din ziua de astăzi și nu numai. Băiatul nu s-a ferit să își povestească viața plină de lecții grele și să fie transparent cu internauții care au început să îl aprecieze într-un număr din ce în ce mai mare. Iată ce planuri are acesta pentru viitor!

D.B: Ai o comunitate mare în mediul online. Cum a început totul pentru tine și de ce ai decis să te deschizi astfel în fața oamenilor?

F.G: Totul a început cu o prostie. Eu am făcut Tik Tok-uri ca să mă vadă familia și prietenii mei, să mai glumesc cu ei, iar oamenii au început din ce în ce mai mult să mă descopere în online. Am ales să mă deschid așa în fața lor pentru că mereu mi-a plăcut să fiu natural, transparent, nu-mi place să arăt ceea ce nu sunt. Sunt un muncitor în Spania, nu pretind că sunt vreun șmecher, pentru că sunt un om simplu, modest. Ăsta sunt eu!

D.B: Ce reacții ai primit când ai început să îți povestești viața și greutățile?

F. G: Când am început să îmi povestesc viața de aici am primit reacții negative, unii nu m-au crezut și au început să mă critice, dar au fost și mulți care au vrut să fie lângă mine, care s-au oferit să mă ajute cu diferite posturi de muncă. Așa am putut observa că oamenii din ziua de astăzi chiar sar în ajutor cum pot. Acum sunt mulțumit cu ce am și vreau să mă stabilesc în Spania.

D.B: De ce crezi că oamenii au început să te urmărească și ce crezi că le oferi special față de ceilalți Tik Tok-eri?

F. G: Cred că românii mă urmăresc pentru că nu încerc să par cine nu sunt, pentru că nu încerc să pretind că sunt superior față de cineva. Modestia cred că m-a făcut mai diferit față de alții care fac Tik Tok, dar nu cred că am ceva cu mult mai special decât altcineva.

D.B: Ai, de fapt, o altă profesie. Crezi că în viitorul apropiat ai putea să te bazezi doar din câștigurile din online?

F. G: Muncesc în câmp momentan și în viitor, dacă lucrurile vor merge tot așa cu contul meu de Tik Tok, probabil că o să scot un venit în plus, dar nu cred că o să ajung să trăiesc doar din asta, pentru că e nevoie de foarte mulți urmăritori și material constant.

D.B: Cum se vede lumea departe de casă și de cei dragi?

F. G: Viața departe de familie a fost cel mai greu lucru pentru mine. E un sentiment foarte urât să știi că ajungi acasă și nu îți vezi mama sau tatăl, dar acum e bine, au venit aici și sunt lângă mine.

D.B: Care este traseul pe care îl vezi pentru viitorii 5-10 ani în viața personală și în mediul online? Ce ți-ai propus?

F. G: În 3-4-5 ani visez să fiu la casa mea și să îmi formez o familie, iar în privința online-ului am foarte multe planuri în minte. Obiectivul meu pentru Tik Tok este să ajung la 100 k de urmăritori, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, ambiție și constanță, cred că o să ajung mai departe. Dacă nu, e frumos și câți suntem acum pe contul meu.

D.B: Cum ai ales tipul de conținut pe care îl faci pentru Tik Tok?

F. G: Conținutul meu se bazează pe mâncare pentru că mereu mă uit la astfel de clipuri în online. Având în vedere că sunt foarte mulți oameni care fac videoclipuri mâncând, eu m-am axat mai mult pe a crea un conținut în care eu să fac propriile mele combinații, cu meniurile mele, așa cum îmi vin în minte. Am încercat oricum să fiu mereu original.

D.B: Cât la sută trăiești în online și cât de mult contează viața reală pentru tine?

F. G: Viața mea cam 20% e în online, pentru că depind cumva și de oamenii de pe Tik Tok. Răspund oamenilor și mereu încerc să fiu respectuos, chiar încerc să răspund tuturor, doar că sunt prea mulți. Viața mea reală e totuși mult mai importantă decât cea din online pentru că am prieteni, am familie, etc.

D.B: Transmite-le ceva oamenilor care te urmăresc!

F. G: Aș vrea să le spun oamenilor un sincer ,,Te iubesc” pentru că mulțumită lor am crescut, iar ei mă văd la fel ca în prima zi când nu aveam urmăritori. Îi respect pe toți în egală măsură! Îmi doresc să fie constanți, să alerge după tot ce își doresc și să își ia viața în piept cu tot ce își propun pentru că sigur o să reușească. Succes tuturor!

  • Instagram: gheorghita_florin17
  • YouTube: Trilexx_180
3 2 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments