Eveniment caritabil: Gala Bunei Vestiri. Gheorghe Zamfir cântă pentru viață!

Asociația Life Call alături de Radio România urmează să organizeze în data de 25 martie un concert caritabil pentru susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie.

Evenimentul va avea loc la Sala Radio (Strada General H. M. Berthelot 60-64, București) și va fi completat de un cocktail pentru oamenii care își doresc să discute mai multe pe tema menționată.

De asemenea, participanții trebuie să știe că fondurile strânse la eveniment prin achiziționarea biletelor vor fi folosite cu scopul dezvoltării primei platforme digitale de consiliere onnline gratuită a femeilor pentru ca acestea să poată primi o mână de ajutor material și financiar.

Pe scena concertului care susține viața urmează să pășească artiști precum: Gheorghe Zamfir, sopranele Rodica Gabriela Anghelescu și Silvia Micu, cunoscutul tenor Vlad Miriță și Raluca Angel sau fosta solistă a trupei Angels. Accesul la spectacol se face de la orele 19:00, iar recepția de tip coktail se deschide publicului începând cu 20:30.

  • Concert:

Categoria I – 390 lei
Categoria II – 320 lei
Categoria III – 240 lei

Recepție cocktail:

  • Bilet – 150 de lei

Etapele proiectului

  • martie 2023 – Etapa de aliniere metodologică cu specialisti psihologi și sociologi
  • aprilie – septembrie– Identificarea respondentelor (femei din diferite categorii sociale și zone ale țării care au trecut la un moment dat prin criză de sarcină) și realizarea efectivă a cercetării pe un eșantion reprezentativ la nivel național
  • iulie – octombrie – Realizarea propriu-zisa a platformei online și a conținutului acesteia, pornind de la rezultatele cercetării
  • noiembrie – Lansarea platformei online de consiliere și sprijin pentru femeile însărcinate aflate în nevoie
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments