America Express 2023 – Drumul Aurului. Cum se descurcă echipele în show-ul de aventură?

America Express a început un nou sezon cu mari emoții pentru echipele care au acceptat provocarea. Drumul Aurului de anul acesta este presărat de pericole și necunoscut. Fanii show-ului au observat deja cum participanții și-au schimbat părerea despre proiect și au luat în serios competiția, deși unii au venit inițial să se bucure de culturi noi și de energia locului.

Noile episoade din sezonul extraordinar și mult așteptat de telespectatori au surprins pe toată lumea. Echipa formată din gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar au început mai prost decât s-ar fi așteptat fanii show-ului.

Cu toate astea, cele două s-au mobilizat după primele două etape. În timpul acesta, pe ultimele poziții se află în continuare: Bie Adam și mama sa, Puya și soția lui Melinda și frații Gravil.

Perechile care au reușit să se descurce mai bine decât s-ar fi așteptat cei de acasă sunt: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Andreea Antonescu și Andreea Bălan și stilistul Ovidiu Buta alături directorul artistic Joaquin Bonilla.

La mijlocul clasamentului în funcție de media câștigurilor în cele 3 etape parcurse se află Cătălin Bordea și Nelu Cortea, deși la un moment dat erau foarte aproape să pună mâna pe imunitate.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments