Secvențe din producții de la Hollywood filmate în București. Ce locuri au ales regizorii străini?

Țara noastră a găzduit de-a lungul timpului multe staruri internaționale. De asemenea, România a servit de multe ori drept platou de filmare pentru câteva din secvențele unor filme care cu siguranță vor rămâne în istorie. Mai exact, câțiva regizori străini au decis să tragă în special în București măcar câteva secvențe.

Modigliani: un sculptor și pictor italian pe nume Amedeo Modigliani, ucenic al lui Brâncuși, se bucură de clipe deosebite în preajma unei tinere care a reușit să îi fure inima. Acțiunea din film se petrece în Paris la începutul secolului XX.

Transporter 3: tot în Capitală au fost filmate câteva secvențe din Transporter 3. Protagonistul filmului este celebrul Jason Statham, care îl interpretează pe lui Frank Martin, un curier neobișnuit care este forțat de împrejurimi să o transporte pe fața președintelui unei Agenții de Protecția Mediului din Ucraina.

Captain America: Civil War: Guvernele lumii încep să se întrebe dacă există măcar o șansă să se lupte cu supereroii. În timpul acesta, cetățenii trăiesc zi de zi cu frică și încearcă să țină pasul cu vremurile. O lege marțială îi obligă pe aceștia să își mărturisească identitatea reală în fața autorităților, lucru care reușește să schimbe tot peisajul.

Captain America
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments