Concert Damian Drăghici la Sala Palatului: artistul aniversează 40 de ani muzicali

Damian Drăghici este unul din cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi. Acesta este la moment parte din proiectul ,,Te cunosc de undeva”, dar nu lasă în urmă cariera sa și evenimentele importante. Iată că în vara aceasta cântărețul urmează să împlinească 40 de ani muzicali, moment potrivit pentru un spectacol uriaș care să îi rămână veșnic în amintire.

Mai exact, bărbatul se bucură să celebreze 40 de ani de activitate artistică alături de fani în cadrul unui concert-eveniment intitulat ,,O călătorie muzicală în adâncul sufletului meu”, care va fi susținut pe 28 mai, începând cu orele 20:00. Vedeta va încerca să rescrie viața petrecută pe scenă și etapele parcursului său.

Artistul le va cânta astfel românilor cu primele instrumente pe care a început să le îndrăgească precum: nai, contrabas, pian, tobe sau țambal, ulterior va ajunge la povestea magică a Orchestrei Damian & Brothers. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online la prețuri care variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează:

DIAMOND: 500 RON

GOLD: 300 RON

Categoria 1: 200 RON

Categoria 2: 150 RON

Categoria 3: 100 RON

„Vreau să vă iau de mână și să vă trec prin toată cariera mea muzicală. Pe 28 mai 2023, la Sala Palatului, vă voi purta prin toate etapele, emoțiile și trăirile mele de-a lungul întregii mele vieți artistice”, declară Damian Drăghici

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments