3 metode să rămâi calm în trafic. Bucureștenii trebuie să știe asta

Condițiile de drum din România sunt din ce în ce mai proaste, iar traficul infernal se resimte mai ales în orașele mari. Bucureștenii sunt însă cei care au cel mai mult de suferit. Din păcate, stresul devine dușmanul șoferilor. Specialiștii recomandă totuși ca aceștia să facă tot posibilul pentru a rămâne calmi și pentru a evita astfel situațiile riscante. Experții vin cu câteva sfaturi pentru conducătorii auto care sunt mai impulsivi și recalcitranți și își pierd cumpătul rapid.

1. Încearcă să domni bine noaptea: un somn bun poate să îți aducă o zi plină de liniște, mai ales dacă știi că te vei afla mai mult timp la volan. Poți să te bucuri astfel într-un alt mod de experiența de pe carosabil.

2.Nu pleca nervos la drum: este cel mai probabil să reacționezi impulsiv dacă te urci la mașină plin de nervi. Încearcă să te calmezi și să îți aduni puterile, dar mai ales să gândești pozitiv.

2.Pleacă mai repede de acasă: nu o să te ajute cu nimic dacă îți părăsești locuința în ultimul moment pentru că ai în minte deja faptul că o să ajungi târziu la locul de muncă sau la o întâlnire importantă de afaceri. Încearcă să ai un tampon de 15-20 de minute care să îți permită să ajungi la destinație.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments