WhatsApp spart de hackeri?

WhatsApp spart de hackeri ?

De mai bine de 30 de minute aplicatia de mesagerie Whatsapp  nu functioneaza nimanui, oameni au raportat aceasta problema inca de

Whatsapp-ul spart de hackeri ?

dimineata iar pe parcus a devenit o problema comuna tuturor utilizatorilor. Mii de conversatii importante au fost intrerupte din cauza acestei erori iar utilizatori raporteaza

Problema ce poate fi cauzta de un UPDATE major al aplicatiei Whatsapp sau… cine stie poate niste hackeri se joaca cu abilitatile celor din spatele aplicatiei.

Despre WhatsApp

Mai mult de un miliard de oameni din 180 de țări folosesc WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde. WhatsApp este free și oferă posibilitatea de a trimite mesaje și de a apela într-un mod simplu și securizat, opțiuni disponibile pe toate telefoanele din întreaga lume.

1 Corect, numele WhatsApp este un joc de cuvinte de la fraza What’s Up.

2 Se pot percepe taxe pentru datele mobile.

Misiune WhatsApp

WhatsApp a început ca o alternativă pentru SMS. Produsul nostru acceptă trimiterea și primirea unei varietăți de fișiere media: texte, poze, videoclipuri, documente, locații, precum și apeluri vocale. Mesajele și apelurile sunt securizate prin criptare integrală, însemnând că nicio terță parte, inclusiv WhatsApp nu le poate citi sau asculta. În spatele oricărei decizii luate stă dorința noastră de a permite oamenilor să comunice oriunde în lume fără bariere.

Echipa Whatsapp

WhatsApp a fost fondat de Jan Koum și Brian Acton, care anterior au petrecut 20 de ani la Yahoo, perioadă combinată între cei doi. WhatsApp s-a alăturat la Facebook în 2014, dar continuă să activeze ca o aplicație separată cu un scop precis de a construi un serviciu de mesagerie ce funcționează în mod rapid și de încredere oriunde în lume.
Tie iti functioneaza? Asteptam feedback-ul tau in comentarii!
Nu uita de share!
Articol creat pentru Descopera Bucurestiul

 

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments