136 metres above worries

Mai, 31.

                Cu toţii avem ziua aia specială. Unii o aşteptăm, mai ales in copilărie, alţii preferă să o amâne. Ah, de parcă ar fi posibil! Nu aş fi prima persoană care ar vrea să tragă de timp, dar cu siguranţă mă număr printre acei oameni. Dacă am învăţat ceva clar, fără dubii şi întrebări pe lângă, în cele 23 de primăveri ale mele, ar fi că .. timpul nu iartă! Deloc ..

                Anyway, cu câteva luni în urmă, căutam un loc, nu prea departe, în care să merg în ziua mea specială .. sperând să am parte de momente ceva mai diferite, de notat aşa. Şi dacă aş vrea să ajung la punctul meu maxim de sinceritate, voiam să mă răsfăţ mâncând ceva bun, dar bun de tot şi sa port o discuţie lejeră cu unul dintre oamenii mei dragi. Să mă relaxez, aşa ca-n prima zi de 23 de ani. Şi n-ar fi putut sa-mi iasă mai bine de atât!

                Am ales NOR- Sky Casual Restaurant. Nici acum nu-mi inchipui un loc mai plăcut de a-mi petrece cateva ore din ziua respectivă. Organizare, salate bune, deserturi .. daaar, pe lângă asta: 136 metros sobre el cielo. Meniul NOR include preparate din Franţa, Italia sau asiatice, toate având un plating de înaltă artă. Restaurantul, pe lângă designul interior extrem de fancy, aşa cum mă aşteptam, are o privelişte inedită. Etajul 36, practic cel mai înalt punct al unui restaurant din Bucureşti, te surprinde cu imagini .. băi, ce imagini. Şi încă un lucru notabil ar fi faptul ca liftul ajunge la etajul 36 în mai puţin de 30 de secunde, amintind astfel de organizarea ce mi s-a părut perfectă. Practic te pierzi in peisaj fără să vrei, indiferent de anotimp sau de oră. Răsărituri, apusuri, plină zi sau noapte, te lasă un pic spechless, puţin de tot chiar şi pentru cei ce nu se lasă impresionaţi aşa uşor.

 

                Fie că-ţi alegi o zi cu o anumită semnificaţie, fie că vrei sa te relaxezi sau vrei doar sa-ţi bucuri retina cu imagini de poveste, NOR rămâne pentru Bucureşti un restaurant pe care sigur nu trebuie să-l ratezi. Pare aşa .. un tablou. Un tablou plin de Bucureşti.

 

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments