Cleopatra Stratan și Edward Sanda, detalii din experiența de la America Express: artiștii s-au întors acasă în urmă cu câteva zile

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors în țară în urmă cu câteva zile, iar acum au venit cu detalii din aventura lor la ,America Express’. Cei doi au decis să nu își ia niciun angajament în perioada următoare, așa că se vor bucura doar de familie, mâncare bună și de zile libere.

Tânărul artist a subliniat că nu poate oferi prea multe detalii legate de competiția din Drumul Soarelui pentru că imaginile nu au fost difuzate încă și nu dorește să le strice surpriza telespectatorilor sau să își încalce contractul semnat. Cu toate astea, cel din urmă a precizat că a fost o experiență frumoasă pentru ambii.

„E mult de povestit! A fost interesant, dar nu putem să dăm multe din casă, pentru că avem și noi un contract, dar știm că fanii emisiunii și telespectatorii sunt cu sufletul la gură.

Ne vor vedea în cele mai ciudate ipostaze la autostop, la alți oameni acasă, dar per total a fost interesant. A fost o experiență care ne-a dat niște lecții”, a declarat cântărețul.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments