Oppenheimer (2023): filmul care arată povestea unui om ce trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva

Iată că lunile iulie și august vin cu o ploaie meritată și așteptată pentru cinefili, după o perioadă în care au stat pe tușă. Lista de filme este clar condusă de ,Oppenheimer’, pelicula regizorului Christopher Nolan.

Filmul este unul atipic pentru marele ecran. Mai exact, este un film biografic de trei ore ce se luptă cu producții cu supereroi.

Cu toate astea, ,Oppenheimer’ nu este o producție oarecare, ci este una care spune povestea unuia dintre cei mai fascinanți oameni din istorie. Unul din detaliile adorate de cinefili la peliculele lui Nolan vine din dreptul liniilor temporale folosite.

Mai exact, pe tot parcursul proiectului se sare de la audieri ce au loc după război la Oppenheimer în studenție sau la drumul său spre proiectul Manhattan și realizarea bombei.

Cu toate că unii s-ar gândi că filmul are în prim-plan realizarea bombei, acesta se arată în detaliu și o imagine a lumii după momentul folosirii bombelor nucleare.

Desigur că punctul palpitant și fascinant este discuția dintre Oppenheimer și Albert Einstein, care este prezentată de la începutul filmului și disecată ulterior până la finalul său.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments