Survivor România 2023. Cine sunt cei mai noi concurenți?

Alți doi concurenți și-au luat inima în dinți și au pășit pe nisipul din Republica Dominicană. Aceștia sunt nevoiți să facă pași spre echipele în care ajung și să le intre în ritm rapid. Kamara se va bucura de compania Faimoșilor pe întreaga ședere, iar Alexandra Ciomag de cea a Războinicilor. Ce detalii se cunosc despre curajoșii care speră să pună mâna pe marele premiu?

Survivor România 2023 vine acum cu provocări pentru alți doi sportivi care își pun la bătaie norocul, dar și calitățile. Kamara și Alexandra Ciomag sunt noii concurenți din emisiunea sportivă.

Aceștia și-au făcut apariția în emisiune după ce Maria Constantin a fost eliminată, iar Gheboasă a cerut să părăsească emisiunea. Ei au ajuns inițial pe Insula Exilului, iar mai apoi s-au întâlnit cu restul participanților.

Kamara este deja cunoscut publicului din trupa Alb Negru, dar și din diverse show-uri în care a participat. Artistul a subliniat că dorește să câștige marele premiul pentru a-și ajuta băiețelul care a primit un diagnostic crunt încă de la naștere.

„Dacă aș ști deja ce urmează, n-ar mai avea farmec. E ca în viață. Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine, mai puțin”, a spus Kamara despre motivul pentru care participă la Survivor 2023.

Alexandra Ciomag are doar 20 de ani, este mezina Războinicilor și susține că a venit la Survivor să își depășească limitele, dar și să aibă parte de experiențe de neuitat.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments