Serialul „The Idol” a fost anulat după primul sezon

Mulți se așteptau ca serialul creat de The Weeknd să ajungă la un număr impresionant de sezoane, mai cu seamă după publicitatea făcută încă din urmă cu multe luni. Din păcate pentru fani, serialul a fost anulat după doar un sezon.

Controversatul proiect nu va mai vedea lumina soarelui, astfel că seria care a avut-o ca protagonistă pe fiica lui Johnny Depp se oprește aici.

Celebrul artist a avut și el un rol în serial alături de Lily-Rose. Mai exact, cântărețul l-a interpretat pe Tedros, un guru care intră într-o relație cu o vedetă pop în ascensiune și care reușește să preia cotrolul asupra fiecărui aspect al vieții sale.

Amintim că primul sezon s-a încheiat pe 2 iulie, bucurându-se de 5 episoade, iar decizia de a anula serialul a fost luată recent, după ce fost pusă pe tavă problema potențialului pe care l-ar avea în rândul urmăritorilor.

„The Idol a fost unul dintre cele mai provocatoare programe originale HBO și suntem mulțumiți de răspunsul puternic al publicului.

După multă considerație, HBO, precum și creatorii și producătorii au decis să nu continue cu un al doilea sezon. Le suntem recunoscători creatorilor, distribuției și echipei pentru munca lor incredibilă”, a declarat un purtător de cuvânt al HBO.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments