Survivor România 2023 ediția 12: nominalizările din echipa Faimoșilor

,,Survivor România 2023” a ajuns la ediția cu numărul 12, iar concurenții încep să resimtă din ce în ce mai mult condițiile grele de trai, provocările din teren și dorul de casă. Din păcate, mai multe scandaluri au izbucnit în această seară mai ales la consiliul de eliminare. Pe cine au nominalizat Faimoșii?

Echipa roșie a început un război în interiorul tribului pe care coechipierii l-au văzut desfășurat chiar în ediția recentă. Bianca Patrichi și Kamara au câștigat proba de imunitate de la feminim și masculin, ulterior au fost nevoiți să nominalizeze câte un concurent pe care să îl trimită la votul publicului.

Coregrafa l-a numit pe DOC, iar jumătatea trupei ,,Alb Negru” a decis să o aleagă pe Ada Dumitru, singura actriță din grup. Reproșurile au început după ce colegii de la Faimoși au votat-o într-un număr mare pe Vica Blochina. Acest lucru a făcut-o pe vedetă să răbufnească și să își dorească să ajungă cât mai repede acasă la cei dragi.

,,M-am enervat atât de tare, încât m-am dus peste ea și i-am spus părerea mea despre ea. Pe care nu o am numai eu… Singurul lucru de care îmi pare rău este că trebuia să fiu mai temperată și să-i spun între patru ochi.

M-au deranjat bârfa și șerpăria. Într-adevăr, am înjurat-o și am jignit-o, dar cu probe, pentru că știu ce fel de persoană este, cu nimic nu am menajat-o“, a spus Vica Blochina la consiliu despre cearta cu Bianca Patrichi.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments