Cel mai scump magazin pentru bărbați din lume: detalii despre House of Bijan

Majoritatea oamenilor din zilele noastre sunt foarte atente la imaginea lor, iar cei mai mulți adoră să aibă brand-uri la vedere pentru a demonstra tuturor din jur că au o situație financiară bună. Un număr mare dintre aceștia consideră că piesele vestimentare de la Louis Vuitton, Hermes sau Gucci sunt cele mai scumpe, dar în top se află altă afacere știută doar de președinți și afaceriști de top.

Celebra afacerea a început în anul 1974, atunci când Bijan Pakzad a decis să iasă din tipare și să ajungă cunoscut pentru piesele sale de lux în toată lumea.

Casa de modă este specială pentru bărbați și aduce în prim-plan piese vestimentare de bază pentru evenimente care încep de la 9.500 de euro, astfel că de-a lungul timpului doar președinți, oameni de afaceri și diverse persoane influente și-au permis să calce pragul magazinului.

În locație poți să găsești chiar și picturi renumite, dar și deschiderea personalului care se mulează pe cerințele clienților. Astfel, de la obiecte de îmbrăcăminte poți ajunge să îți achiziționezi și jachete speciale de lux pentru motocicliști sau un interior din piele de aligator pentru bijuteriile pe patru roți.

,,Am avut un client din familia regală a uneia dintre aceste țări din Orientul Mijlociu, carre și-a cumpărat un frumos Porsche 959 la o licitație din Pebble Beach.

M-a întrebat, te rog, poți realiza interiorul mașinii mele? Vreau ca interiorul mașinii să fie complet realizat de Bijan. Și i-am spus, Excelență, nu avem nicio experiență în a face asta. Dar el a insistat și a insistat, așa că am realizat întregul interior al neprețuitului Porsche de epocă al acestui domn.

Acum, are o piele frumoasă, cu mici detalii din piele de aligator. Adică, chiar și orificiile de aerisire sunt căptușite cu astfel de mici detalii”, a spus Nicolas Bijan, moștenitorul imperiului. (Sursa: thegroomlab.ro)

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments