Thomas Bradford s-a sinucis pentru a demonstra că există viață după moarte

Mulți oameni de știință sau pasionați de spiritism au încercat să vadă de-a lungul timpului dacă pot dovedi că exista viața după moarte. Desigur că pentru unele religii acest lucru este deja un fapt, dar nu a fost de ajuns pentru Thomas Bradford.

Bărbatul a realizat că nu există decât o singură cale pentru a aflat acest lucru, astfel că a decis să își ia viața pentru a demonstra că există viață după moarte. Americanul a dat un anunț în ziar în anul 1921 în care spunea că este în căutarea unei persoane interesate de acest domeniu obscur și controversat.

Thomas a găsit în cele din urmă o femeie căreia i-a mărturisit planul său, așa că au hotărât ca el să se sinucidă și să ia mai apoi legătura cu cei vii prin intermediul acesteia. La scurt timp, bărbatul a lăsat gazul deschis în locuință și a stat în pat până a respirat tot aerul toxic și a murit.

Trei zile mai târziu, femeia care făcea ședințe de spiritism așteptând să fie contactată de Bradford a luat la cunoștință faptul că o altă doamnă pe nume Lulu a fost contactată de el.

De asemenea, cea din urmă a știut adresa la care să vină după ce bărbatul i-ar fi spus-o. Din păcate pentru bărbat, cei mai sceptici au susținut încă de atunci că totul putea fi doar o înscenare, nu o demonstrație reală.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments