America Express 2023: Bie și Mikey Adam au câștigat prima imunitate din Guatemala

Ediția cu numărul 18 difuzată pe 13 februarie a adus laude și noi strategii în echipa formată din Bie și Mikey Adam. Puțini le dădeau șanse la începutul competiție, dar iată că de câteva etape reușesc să își pună adversarii pe gânduri.

Bie și Mikey Adam au reușit să treacă peste răutățile colegilor și să ajungă în prim-plan într-o etapă foarte importantă a concursului. Echipele s-au luptat cu ultimele forțe pentru imunitatea importantă în Guatemala care schimbă total strategiile unor bisericuțe din cadrul show-ului.

Cursa de pe Drumul Aurului continuă astfel pentru 7 perechi rămase care sunt nevoite să îndure probele grele și condițiile extreme din Mexic. Perechile au fost nevoite să obțină anumite ingrediente pe gratis, să curețe porumb într-un timp limită și să facă suc de lime după ce au recoltat, cărat și stors citricele.

Iată că deși puțini le dădeau șanse la începutul concursului, mama și fiica au reușit să dea peste nas tuturor și să surprindă cu ambiția lor. Cele două au ajuns astfel pe primul loc la Irina Fodor, motiv pentru care nu vor participa în cursa următoare, ci se vor bucura de beneficiile amuletei.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments