Ce poți să faci de Valentine’s Day: evenimente în București

Majoritatea doamnelor au așteptat mult Ziua Îndrăgostiților pentru a putea primi toată atenția partenerilor lor. De asemenea, bucuria și mai mare pentru acestea este că la scurt timp după Valentine’s Day se sărbătorește și ziua iubirii în România. Ce poți face în București în oraș alături de persoana iubită?

Concerte

-Bosquito va ține un concert în București, la Sala Palatului pe data de 14 februarie la ora 19:30. Trupa s-a format pe data de 14 februarie, urmând a-și sărbători și aniversarea cu ocazia concertului.
-Pe 14 februarie, Freestay urcă pe scenă la Hard Rock Cafe la ora 21:00, accesul publicului fiind permis începând cu ora 20:00.
-Horia Brenciu va fi prezent pe 14 februarie la Berăria H la ora 18:00, unde va ține un concert specific Zilei Îndrăgostiților.

Piese de teatru

-La Palatul Național al Copiilor se va pune pe scenă piesa ”O moștenire și doi nepoți” la ora 18:30.
-La Teatrul Roșu se va ține piesa de teatru ”Iubirea e un lucru foarte mare”, începând cu ora 18:30, în regia lui Marius Gîlea.
-Tot la Teatrul Roșu se va ține piesa de teatru ”Dragoste neregulată” la ora 20:45.

Poți să îți găsești iubirea dacă ești singur

Clubul LEO Cozia aduce în prim-plan un eveniment unde poți să îți găsești iubirea. Trebuie doar să îți faci apariția la Taverna Zăvoi pe 17 februarie, la orele 21:00. De asemenea, tot atunci poți să faci un gest frumos și să oferi o donație minimă de 20 de lei pentru diverse cauze.

Sărbătorește și câștigă

,,De Valentine’s Day te aștept în Parklake pentru că am pentru tine premii surpriză cu care poți să îți surprinzi jumătatea. Ce mai aștepți? Hai în Parklake pe 14 februarie de la orele 19:15 și nu uita că primii câștigă!”, a anunțat Gabriel Coveșanu pe instagram noile detalii despre concursul oferit de Prima TV de Ziua Îndrăgostiților.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments