Serialul ,,Clanul” Sezonul 2 va debuta pe 19 februarie 2023: detalii despre noile episoade

Povestea clanului merge mai departe în sezonul 2 care urmează să apară pe micile ecrane începând cu data de 19 februarie 2023!

Serialul despre mafie, poliție și povești întortocheate de viață a avut un succes uriaș în primul sezon, iar acum românii care au așteptat luni bune noile episoade trebuie să se relaxeze.

În edițiile care urmează vor apărea alți actori în prim-plan printre protagoniștii proiectului deja cunoscuți de fani precum: Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Ivașcu, Jojo, Șerban Pavlu sau Carmen Tănase. Amintim că serialul ,,Clanul” este realizat după o producție turcească numită ,,Icerde”.

,,După ce publicul a confirmat aştepările “clanului” şi povestea noastră a devenit cel mai important produs de ficţiune drama-action din România, mă bucură imens să putem anunţa începutul filmărilor pentru sezonul 2.

Şi ca de fiecare dată, echipa “clanului” măreşte miza şi va promite un sezon şi mai intens, şi mai spectaculos vizual, şi mai încărcat de acţiune.“, a declarat Anghel Damian, produc[torul serialului.

Câțiva actori care au apărut în serial le-au promis telespectatorilor în mediul online că episoadele din sezonul 2 vor fi mai palpitante și pline de suspans sau de strategii incredibile care să ajute unele personaje să supraviețuiască în clanul care l-a pierdut pe Bebe Măcelaru, capul mafiei.

https://youtube.com/watch?v=ZpKCZyC_KAo
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments