Pro TV scoate din grilă serialul ,Groapa’: unde va putea fi urmărită producția?

Serialul românesc ,Groapa – Familia e totul!’ a fost scos din grila postului Pro TV la doar trei săptămâni distanță de la premiera sa.

Unii dintre fani au rămas surprinși de noutatea auzită, dar cu toate astea nu vor renunța să urmărească peripețiile clanului.

Amintim că premiera producției a avut loc pe 16 septembrie, iar de atunci au fost difuzate pe micile ecrane doar trei episoade.

De asemenea, în prim-plan îl avem pe Daniel Nuță, care este deja cunoscut publicului larg pentru rolurile sale importante avute în diferite seriale.

Mulți români și-au dat seama între timp că serialul are la bază formatul turcesc Cukur (Groapa), care a fost difuzat anterior și la noi la Happy Channel. Cu toate astea, cei care doresc în continuare să vadă adaptarea sa în română sunt invitați pe VOYO.

„Încă de la momentul în care am anunţat acest produs, le-am spus telespectatorilor că le vom aduce un serial care va menţine standardul ridicat de calitate şi că suntem convinşi că le va cuceri rapid atenţia.

Rezultatele obţinute pe VOYO ne arată că am avut dreptate şi suntem fericiţi să le oferim abonaţilor platformei, în exclusivitate, GROAPA, ca un nou pas în dezvoltarea strategiei noastre de VOYO. Ne-am dorit ca toţi cei de acasă să aibă ocazia să vadă primele episoade la televizor, iar de acum au spaţiul perfect în care se pot bucura de acţiune, indiferent de locul în care se află sau de oră”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments