Inna lansează albumul ,,Just Dance”: ,,simt o tensiune extraordinară”

Inna vine cu o surpriză uriașă pentru fanii care abia așteptau noi piese pentru 2023. Starul internațional a lansat o parte din albumul ,,Just Dance” care include șase piese compuse și produse în doar 16 zile.

Solista a decis să se izoleze în Dance Queen’s House și să dea astfel naștere unor hit-uri care cu siguranță vor ajunge pe primele locuri în topurile muzicale.

Desigur că vedeta a făcut echipă cu producători și compozitori de la Global Records, dar și Marco&Seba, Alex Cotoi și IRAIDA, care au lucrat cu răbdare la noul album. Piesele sunt: „I’ll Be There”, „Just Dance”, „Nothing I Won’t Do”, „Something ‘bout You”, „Start a Fire” și „We Should Get Lost”.

,,De fiecare dată când lansez un album, simt o tensiune extraordinară! Cu un nou sound, un refresh al INNEI de altădată, albumul vine în completarea turneului de anul acesta pe scenele celor mai mari festivaluri electro dance din toată lumea, inclusiv România. Just Dance este cu siguranță un pas important în evoluția mea ca artist. Eu și echipa mea vă mulțumim pentru susținere. Love!”, a spus INNA

I’ll Be There

Just Dance

Nothing I Won’t Do

Something ‘bout You

Start a Fire

We Should Get Lost

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments