Bucharest Tech Week 2023: 30.000 de vizitatori, 100 de companii si 70 de speakeri de renume au venit la cel mai mare festival de tehnologie

Cel mai amplu festival de tehonologie și inovație din Europa Centrală și de Est a reunit în ediția de anul acesta 100 de companii care au prezentat produse și servicii de ultimă generație. De asemenea, peste 1.500 de profesioniști din diverse domenii și 70 de speakeri de renume au venit în fața spectatorilor.

Conceptul Bucharest Tech Week este structurat pe două direcții. În primele zile dedicate summit-urilor de business s-au abordat nenumărate subiecte din zona tech și nu numai, iar printre profesioniștii prezenți s-au numărat: Dr. Frank Möbius, Head of Technology Management and Forecast BMW Group, Kelsa Albert, Global People Development Manager în cadrul Farfetch Group, Abdelfettah Sghiouar, Senior Cloud Developer Advocate în cadrul Google Cloud, Hamish Stacy, Digital Experience Lead la Mondelez International și Jean-Philippe Bempel, Java Champion si Senior Software Engineer la Datadog.

De asemenea, în zilele următoare peste 28.000 de oameni s-au putut bucura de noutățile prezente la Tech Expo 2023, unde vizitatorii au avut ocazia să și testeze produse mult așteptate pe piață.

Printre companiile prezente s-au regăsit: Bosch, care a prezentat unele dintre cele mai avansate tehnologii în domeniul motoarelor, E.ON și proiectul inovator al lui Dominic Marcu, care a povestit despre transformarea celebrului său Tesla Model 3 Performance din Europa într-o mașină de curse, HONOR și OPPO, cu noile telefoane de ultimă generație sau Pudu, ce a adus în fața participanților roboți autonomi și inteligenți utilizați în diverse domenii, cum ar fi serviciile de livrare și asistență în restaurante.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments