Tania Popa revine pe scena TNB cu un show de excepție: ,,Figuranta” se joacă pe 17 iunie

Tania Popa revine pe scena TNB într-un spectacol prezentat în cadrul programului ,Uși deschise pentru toți’. Celebra actriță aduce în fața publicului un One-Woman-Show deosebit sub semnătura lui Andreas Petrescu.

Textul emoționant interpretat de Tania Popa prezintă povestea tragi-comică a Aniei, o actriță aspirantă cu o viață împărțită între încercarea disperată de a-și face o carieră în teatru și neîmplinirile din viața personală.

,,Tania Popa este o bombă cu ceas. O bombă cu ceas de lux. Nu stii niciodată când va exploda iar atunci când o face, reacția e puternică, mătură totul în jur. Dar nu cu violență ci cu sensibilitate. Cu multă căldură. Figuranta este un text scris special pentru ea.

De cum l-a primit s-a aruncat asupra lui ca un om flămând. L-a desfăcut, s-a îmbrăcat cu el, l-a consumat si apoi a devenit al ei. Sunt foarte mulți actori în România. Mulți dintre ei sunt buni. Foarte buni.

Tania nu e printre ei. Pentru că Tania este printre cei mai buni. Si acestia sunt puțini. Cuvintele mele se aud pe scenă prin gura Taniei Popa si asa devin mai frumoase. Cuvintele mele înseamnă ceva, au viață în ele, datorită ei. Pentru că asta stie ea să facă. Să explodeze viață pe scenă”. Andreas Petrescu.

Spectatorii sunt astfel așteptați la Teatrul Național București pe data de 17 iunie, de la orele 20:00, să vadă o piesă fantastică pe care nu o vor uita prea curând. Biletele sunt 40 de lei pentru adulți și 20 de lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments