Nunta lui Krecinski: spectacol găzduit la Teatrul Național I.L Caragiale pe 28 iulie

Nunta lui Krecinski este un spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Povestea impresionantă ajunge pe 28 iulie în fața spectatorilor ce vor avea cu siguranță o seară de neuitat.

Evenimentul este lucrat cu migală de celebrul Mihai Bendeac, intrat cu ocazia aceasta în rândul regizorilor de teatru.

Actorul a mărturisit că a creionat acest spectacol după aceleași repere pe care le avea în privința teatrului și în adolescență. Cu toate astea, viziunea din tinerețe este cuprinsă de experiență și maturitate.

,,Am creat acest spectacol după aceleași repere pe care le aveam vizavi de teatru la vârsta de 15 ani. Plus, bineînțeles, un pic de experiență și maturitate. Nu sunt regizor. Sunt povestitor.

Un povestitor care încearcă să-și folosească imaginația. Imaginația este cel mai bun și mai frumos lucru pe care îl avem. Am ales un text care vorbește despre nebunie în multe forme fiindcă nebunia e un concept pe care, din păcate sau din fericire, cred că îl stăpânesc. Vizionare plăcută și sper să uitați de orice altceva cât stați în sală.” Mihai Bendeac.

Astfel, fostul jurat de la emisiunea ,,iUmor” își așteaptă spectatorii pe 28 iulie, în Sala Ion Caramitru a Teatrului Național I.L Caragiale, de la orele 20:00.

Preț bilete

159 lei
139 lei
79 lei

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments