Connect-R și-a anunțat retragerea din muzică: ,,viața nu e doar un turneu”

Connect-R și-a surprins fanii cu un anunț dureros și neașteptat. Artistul a mărturisit că are în plan să se retragă din industrie în viitorul apropiat.

Acesta este unul din cei mai îndrăgiți artiști din România și se află deja de ani buni pe valul mult așteptat de orice cântăreț de la noi.

Bărbatul a reușit să lanseze piese nemuritoare și cu mesaje profunde pentru toate categoriile de fani, dar cu toate astea susține că a ajuns la un punct limită în care își dorește altceva.

Mai exact, cel din urmă a subliniat că urmează ca peste doi ani să lase muzica deoparte. În timpul acesta, va mai avea doar puține concerte, dar va merge și la studio, ulterior va renunța definitiv la lumina reflectoarelor.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari.

Vreo patru sau cinci în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta” , a declarat Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments