Mihaela Zahariea a răbufnit după eliminarea soțului ei de la ,Chefi la cuțite’: bărbatul a obținut cel mai mic punctaj din sezonul 11

Mario Zahariea a fost eliminat din competiția culinară celebră în ultima ediție a emisiunii, după ce farfuria sa a obținut cel mai mic punctaj din acest sezon.

Concurentul a făcut inițial parte din echipa lui Sorin Bontea, ulterior a fost schimbat de acesta cu un bucătar din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Din păcate, noua culoare nu i-a purtat noroc, așa că a ajuns să facă cea mai rea farfurie din acest sezon, după ce le-a oferit juraților să guste carne crudă de porc.

După eliminare, soția acestuia a făcut câteva comentarii legate de preparatul lui, mărturisind că l-a avertizat în privința modului în care a pregătit principalul element din farfurie.

,,Eu nu am înțeles de ce el s-a grăbit cu farfuria. El a terminat printre primii. În afara faptului că pusese destul de mult pe farfurie, am văzut un firicel de sânge și i-am zis că nu e în regulă și mi-a zis că:

„Nu, e OK, că am verificat eu’. El este încăpățânat. E pe stilul lui, pe treaba lui. De aia eu nu m-am băgat absolut deloc. Fiecare a făcut în competiția asta ce a vrut și ce l-a tăiat capul ca să avem șanse egale”, a spus Mihaela.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments