Actorul Sebastian Stan se întoarce de la Hollywood pentru a produce un film românesc: detalii despre proiectul ,,Malul vânat”

Actorul român stabilit în Statele Unite ale Americii urmează să producă filmul ,,Malul Vânat”, lungmetrajul de debut al regizoarei Andreea Cristina Borțun.

Amintim că Sebatian Stan a devenit un actor internațional de succes și a fost nominalizat la Globurile de Aur 2023 pentru apariția în pelicula ,,Pam & Tommy”.

Acesta ia acum o pauză de la viața de Hollywood pentru o nouă poveste emoționantă. Mai exact, ,,Malul vânat” aduce în prim-plan povestea Laviniei, o mamă singură care încearcă să pună la punct viața sa și a fiului de doar 13 ani. Acțiunea se petrece într-un sat sărac din România.

„Ea este impulsivă, predispusă să înțeleagă greșit situațiile și nesigură cum să iubească. Dar fiul ei, aflat la pragul dintre copilărie și adolescență, are nevoie de mama sa mai mult decât oricând iar relația lor va fi testată de-a lungul a 4 anotimpuri”, descrie revista Variety viitorul lungmetraj.

Sebastian Stan a cunoscut-o pe Borțun la Cannes în anul 2021, atunci când s-a lăsat impresionat de scenariul filmului pe care îl va produce.

„Această poveste mi-a vorbit cu adevărat la un nivel personal profund dat fiind faptul că și eu am fost crescut de o mamă singură și am trăit în 3 țări diferite de la o vârstă timpurie, mama mea fiind hotărâtă să îmi găsească siguranță și o viață mai bună în afara României comuniste”, a declarat el.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments