,,Săriți de pe fix!”: cel mai nou show de la Pro TV prezentat de Cabral Ibacka

Pro TV pregătește un nou show de divertisment cu Cabral. Emisiunea se numește ,Săriți de pe fix!’ și va începe în curând. Filmările pentru proiect au început deja, iar fanii au devenit foarte curioși în privința provocărilor din emisiune.

Proiectul aduce în fața telespectatorilor jocuri amuzante, scene delicioase între invitații permanenți și alte două vedete noi la fiecare ediție.

Cei care se vor afla tot timpul în platou sunt: Anca Dinicu, Lucian Ghimişi, Cătălin Neamţu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton și Paul Ipate.

,,Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la „Săriţi de pe fix!”. Am nişte invitaţi permanenţi…nişte talente cum rar s-au mai văzut.

Sunt frumoşi, deştepţi, sunt talentaţi.., de exemplu, gândeşte-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Lucian Ghimişi, Cătălin Neamţu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e şi Paul Ipate.

Şi în fiecare ediţie avem şi doi invitaţi super speciali. E prima emisiune din cariera mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix”, a declarat gazda emisiunii. (Sursa: protv.ro)

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments