Comandă mâncare la domiciliu sau la birou în București și Ilfov: preparate gătite ca la mama acasă

Vremurile agitate pe care le trăim astăzi i-au împins pe mulți să uite de gătit și să aleagă opțiunea cea mai rapidă și simplă deja cunoscută de toată lumea, mai cu seamă pentru cei care stau foarte mult timp la locul de muncă. Astfel, bucureștenii au câteva variante de preparate ca la mama acasă fără să fie nevoie să se deplaseze. Iată care sunt cele mai cunoscute restaurante cu rețete tradiționale delicioase!

Tava cu de toate: Locațiile fizice se află în: Militari, Drumul Taberei, Grand Arena și Auchan Pitești, dar clienții își pot comanda din propriul birou sau domiciliu oriunde în București și Ilfov din mai multe aplicații partenere. Restaurantul promite o experiență extrem de plăcută și sentimentul de nostalgie chiar după prima lingură.

Oala cu bunătăți: localul susține că bunătățile gătite și livrate ajung calde la cumpărători, iar rețetele aduc un zâmbet cald pe față datorită mâncării gătite ca acasă.

ChefsEvolution: restaurantul se află fizic pe Aleea Primo Nebiolo, dar cele peste 450 de preparate pot ajunge pe mesele bucureștenilor la o simplă comandă online. De asemenea, aici poți achiziționa și diverse pachete pentru toți cei din familie, așa că nu trebuie să îți faci griji de mărimea porțiilor pentru că mâncarea poate ajunge la tine și la oală.

City Grill Delivery: localul este pe Șoseaua Chitilei nr. 3, dar cei care sunt în criză de timp sau nu se pot deplasa fizic la locație pot comanda felurile dorite extrem de rapid. Poți să găsești aici micul dejun preferat, rețete gluten free, ciorbe/creme, feluri principale și preparate lacto-vegetariene sau de post ori salate și sosuri.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments