Damian Drăghici x Theo Rose au lansat videoclipul piesei ,Hai, Coșar’: melodia este o reinterpretare a cunoscutului șlagăr din 1967

Damian Drăghici și Theo Rose și-au luat fanii prin surprindere într-o nouă colaborare. Cei doi artiști români au venit cu o reinterpretare a celebrului șlagăr ,Hai, Coșar’, care acum are și un videoclip.

Aranjamentul muzical al acestei variante a fost realizat de: Damian Drăghici și Damian Rusu, cu Mugur Borcea la vioară, Pancirel Constandache la trompetă, Ciprian Parghel la bass, Aurel Gheorghe la pian și Iulian Nicolau la tobe.

Piesa este cunoscută pentru cei care se află cel puțin la a doua tinerețe, iar acum vine cu un nou suflu pentru noua generație.

„Dragilor, ce moment mai bun și mai binecuvântat să lansăm piesa asta? Felicitări, Theo Rose, pentru venirea pe lume a băiețelului vostru, coșarul (și nu numai) să îi poarte noroc toată viața!

Iar vouă ne dorim să vă placă interpretarea noastră de energie bună”, a transmis Damian Drăghici pe rețelele de socializare după postarea videoclipului, la scurt timp după ce Theo Rose a născut primul său copil.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments