Drama din viața lui Elon Musk: tatăl lui nu este mândru de el

Elon Reeve Musk este un inginer, proiectat industrial, inventator, inovator, programator, antreprenor tehnologic și filantrop. Deși măcar unul dintre aceste titluri i-ar face pe unii părinți să se mândrească mult cu copiii lor, tatăl acestuia nu este deloc fericit. Părintele lui Elon Musk a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare în timpul unui interviu.

Errol Musk în vârstă de 76 de ani a fost întrebat dacă este mândru de realizările lui Elon. Acesta a subliniat că nu, pentru că în familia sa au mai fost realizate lucruri mărețe, așa că nu este deloc ceva nou cel puțin pentru el.

„Nu. Știi, suntem o familie care facem multe lucruri de mult timp, nu este ca și cum am început brusc să facem ceva.”, a răspuns Errol.

Cu toate astea, cel din urmă a mărturisit că fondatorul Tesla și șeful SpaceX a realizat destul de multe în comparație cu frații săi.

„Au văzut o mulțime de lucruri și am făcut multe lucruri împreună”, a spus Errol despre familia sa, referindu-se la călătoriile familiei în China sau în pădurile tropicale amazoniene. „Dar Elon a depășit cu adevărat așteptările”.

Mai mult decât atât, Errol a ținut să menționeze la finalul interviului că nici fiul lui nu este pe deplin mulțumit de realizările lui și că ,,nu este atât de fericit pe cât și-ar dori să fie”.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments